Uw foto’s komen het mooist tot hun recht in een tastbaar naslagwerk. Onze albums worden met de hand vervaardigd in Portugal en Spanje en worden met zorg samengesteld. Voordat jullie album geproduceerd wordt, bespreken we de lay-out. Er is een groot aanbod aan verschillende materialen, formaten en papiersoorten. Zijn jullie nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op om deze te bespreken en de voorbeeldboeken te bekijken in onze studio.

Het meest verkochte ”Duo Collection” album heeft een luxe linnen kaft en verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: Beige en Grijs. Het album bestaat uit 800 grams Lustre papier en wordt geleverd met een luxe bijpassende opbergbox.

De namen en datum kunnen in Embossing of Gravure uitgevoerd worden.

Dit album ”Oma” in 15×20 cm is uitgevoerd in grijs linnen en heeft een unieke opbergbox ”Arábico” met plexiglas front en antraciet lederen rug. Het album bestaat uit 800 grams Lustre papier.

Optioneel kunnen er namen en/of een datum toegevoegd worden.

Dit ”Gift Book” is uitgevoerd in het perfecte meeneem formaat van 15 x 20 cm. Standaard inbegrepen bij het ”Best Day” pakket, maar ook leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld ouders.

Het ”Gift Book” is verkrijgbaar in kunstleder of linnen met een kartonnen omslag en bevat maximaal 5 spreads.
Geschikt voor ongeveer 25-50 foto’s.

Dit album ”Sardenha” in het formaat 25×25 cm is uitgevoerd in een chique houten look en heeft een unieke opbergbox in antraciet suede. Het album bestaat uit 800 grams Lustre papier.

Optioneel kunnen er namen en/of een datum toegevoegd worden.