Second shooter

In veel gevallen werk ik samen op locatie met assistent/second shooter. De second shooter fotografeert in de ochtend bij de bruidegom terwijl ik bij de bruid ben. Later op de dag komen we dan weer bij elkaar en fotograferen de rest van de dag samen vanuit verschillende hoeken. Dit levert niet alleen een veel completer eindproduct, maar ook nog eens veel creativiteit!


Om alvast in de stemming te komen voor jullie dag en te wennen aan de fotografie, is het mogelijk om optioneel een pre-wedding fotoshoot te boeken. Een fotoshoot van ca 60 min. op een locatie naar keuze. De foto’s zijn leuk voor jullie trouwkaart!
Investering €175,-

Bij alle reportages lever ik een tastbare herinnering in de vorm van een trouwalbum.
Jullie hebben inspraak in de opmaak van het album. Ieder album wordt met veel liefde en aandacht samengesteld volledig naar jullie wens en is dus uniek en op maat gemaakt.

Een romantisch momentje voor jullie samen. Vier jullie verloving of gewoon jullie liefde met een mooie fotoreportage op een locatie naar keuze. De natuur, het park, de stad, een plekje waar jullie vaak komen… Alles is mogelijk.
Investering €165,-

Zullen we eens kennismaken?

Veel populaire data worden al ver van tevoren geboekt. Willen jullie weten of wij op jullie datum nog beschikbaar zijn? Neem gerust contact met ons op! Ik ga graag met jullie om de tafel om onder het genot van een wijntje of kopje koffie jullie dag te bespreken.