Vicky de Gruijter

Eigenaresse

Hi! Mijn naam is Vicky.
Sinds mijn middelbare schooltijd is fotografie al mijn passie. Tijdens een snuffelstage kwam ik bij het lokale fotowinkeltje terecht en hier werd ik verliefd op het prachtige vak. Na een vierjarige studie aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam besloot ik van mijn passie mijn bedrijf te maken.
Mijn basis bevindt zich dagelijks tussen de camera’s, vaktermen- en fotografen bij Colorwood Photo. De diversiteit die mijn vak biedt, fotografeer ik flexibel door heel Nederland om jullie trouwreportage, bedrijfsreportage of familie portretten vast te leggen!

Sinds 2015 ben ik mij gaan specialiseren in bruidsfotografie en behoor ik tot één van de veel geboekte bruidsfotografen in omgeving Rotterdam. Trouwen jullie verder weg? Geen enkel probleem. Ik reis graag met jullie mee. Zélfs naar het buitenland.

Gaan jullie binnenkort trouwen of gaan jullie starten met de voorbereidingen? Ik zou het leuk vinden om de dag te bespreken in mijn studio onder het genot van een kopje koffie of een lekker wijntje.
Tijdens de grote dag ben ik graag onderdeel van jullie gasten om alle momenten van dichtbij mee te pakken. Uiteraard stel ik een prachtig album samen zodat jullie een tastbare herinnering overhouden.

Ik fotografeer met 2 camera’s: Sony A9, zodat ik áltijd voorzien ben van een back-up en de flexibiliteit van verschillende objectieven bezit.

Het belangrijkste van deze camera’s voor jullie bruiloft is het gebruik van dubbele SD kaarten, zodat ik direct een dubbele back-up kan maken van jullie foto’s!

Naast mijn camera’s en uitgebreide objectieven assortiment neem ik ook altijd flitsers mee, zodat we lekker creatief kunnen zijn met licht tijdens jullie fotoshoot of tijdens het feest!